Inspectie

Onafhankelijk en technische (verzekerings)- inspecties.

Hoe zit het?

Technische Inspectie

Elektrische installaties en de daarop aangesloten elektrische toestellen (samen noemen we dit het elektrisch materiaal) vormen bij gebruik altijd een risico.

Met een Scope- of NEN-inspectie wordt al het elektrisch materiaal geïnspecteerd op veiligheid, voornamelijk op brandveiligheid.  

Vaak heeft u voor de aanvraag van een zakelijke verzekering een inspectie nodig van een gerenommeerd bedrijf. Hierbij kunnen ze vragen naar een NEN 3140, NEN 1010 of een Scope 8 of 10 inspectie.

Ik ben bevoegd om een NEN inspectie uit te voeren. Ook help ik u graag met het contact met de verzekeraar wanneer u hier zelf niet uit komt.

Technische inspectie
Marty van den hudding

Hoe werkt het?

Uw inspecteur

Uiteraard maak ik van te voren een offerte op maat en wordt er een inspectieplan opgesteld, passend bij uw bedrijf en aansluitend op de eisen van de verzekeraar. 

Op de datum van afspraak kom ik langs voor de inspectie. Hierbij zorg ik dat u en uw personeel zo min mogelijk last hebben van mijn aanwezigheid.

Voor sommige metingen zal de installatie spanningsloos moeten zijn, dit zal altijd in overleg gaan met de opdrachtgever.

Alle technische installaties kijk ik na en deze bevindingen verzamel ik in een rapport. Deze dien ik binnen enkele dagen na mijn bezoek in bij de opdrachtgever. 

Zo bent u volledig ontzorgt heeft u er geen omkijken naar. 

Waarom kiezen voor mij?

Persoonlijk

Altijd een bekend gezicht en één betrouwbaar en onafhankelijk aanspreekpunt.

Gecertificeerd

Jarenlange kennis en expertise en altijd de juiste papieren.

Betaalbaar

Wel de kwaliteit maar niet de kosten van een groot bedrijf.

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen?

Neem vandaag nog contact op!

Marty van den Hudding

Design en realisatie VanSara.nl