Ik stel me graag aan u voor

Over mij

Ik ben uw deskundig en betrouwbaar partner voor het uitvoeren van inspecties, installaties en montage. Voor zowel de zakelijk markt maar ook voor de particulier..

Even voorstellen

Mijn naam is Marty van den Hudding, ik woon in Kootwijkerbroek met mijn vriendin en twee kinderen. Vanaf juni 2017 heb ik mijn eigen bedrijf onder mijn eigen naam.

Voordat ik zzp-er werd heb ik  27 jaar bij een erkend leerbedrijf gewerkt en daar veel ervaring en kennis opgedaan. Alle facetten van dit beroep heb ik gedaan en ervaring in. Daardoor kan ik allround uw partner in elektrotechniek zijn.

Bij grotere opdrachten maak ik gebruik van een zakelijke kenniskring en heb ik vaste mensen waar ik graag mee samenwerk. Zo is geen klus te groot en ga ik graag elke uitdaging aan.

Ik ben aangesloten bij Techniek Nederland en heb ik de nodige certificaten om ook electrische installaties te keuren

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in elektrotechniek of zoekt u iemand voor de inspectie van het bedrijf? Neem contact met me op, ik kom graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Ik ben aangesloten bij de branchevereniging Techniek Nederland en bij installC zodat u verzekerd bent van een betrouwbare partner in uw installatiewerk.

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen?

Neem vandaag nog contact op!

Marty van den Hudding

Design en realisatie VanSara.nl